Over ons

te Winkel & te Winkel is een hulp- en adviesbureau voor (non-profit) organisaties, gemeenten en particulieren. Wij ondersteunen op een praktische en betrouwbare manier waarbij ú altijd de regie houdt! Daar hechten wij grote waarde aan. Immers, u weet als geen ander waar u het meest mee geholpen bent. te Winkel & te Winkel helpt en adviseert u met vraagstukken op het gebied van management, communicatie, mediation en zorgaanvragen.

Sterke spelers
We geloven dat dynamiek leidt tot verandering en groei. Vandaar ook dat we onze werkgebieden speelvelden noemen. Onze ervaring is namelijk dat als ’het balletje eenmaal rolt’, er op meer velden gelijk gespeeld wordt. Bij te Winkel & te Winkel heeft u contact met één speler die gebruik kan maken van de kwaliteiten van een divers team. Korte lijnen en een optimaal resultaat zijn zo gewaarborgd.

Menskracht
te Winkel & te Winkel denkt in uitdagingen. We geloven in mogelijkheden en oplossingen én de kracht van mensen. Waarbij we altijd oog houden voor de menselijke maat. Verbinden, analyseren, samen werken en doorzetten, zijn onze kernwaarden. Kernwaarden die we voeden door onze creativiteit, innovatieve kracht en een gezonde dosis humor.

te Winkel & te Winkel: sterk in mens en werk.