Ontzorgwinkel


Wegwijzer in het nieuwe zorgsysteem.

 

  • U bent een zorgorganisatie en u vindt de zorginkoop lastig en wilt dit uit handen geven. Maar wie neemt het van u over?
  • U als gemeente bent op zoek naar een onafhankelijk en onpartijdig cliëntadviseur bij de ‘keukentafelgesprekken’?
  • Zelfstandig thuis wonen wordt moeilijker, maar u weet niet wat er allemaal mogelijk is om u te ondersteunen?
  • U heeft binnenkort een (her)indicatiegesprek. Ziet u op tegen dit ‘keukentafelgesprek‘? Wilt u een extra steuntje in de rug tijdens dit gesprek?
  • U als gemeente hebt een andere rol en taak gekregen door de nieuwe zorgwet. Wie helpt u om alle om alle partijen met elkaar te verbinden?

Ontzorgd, dát is een zorg minder!
De (ont)Zorgwinkel is uw vraagbaak en wegwijzer in het nieuwe zorgsysteem. Ellen en Inge te Winkel staan u graag met hun kennis en vaardigheden ter zijde om u te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen in de wirwar van de nieuwe zorgwet. Dat doen wij voor particulieren, gemeenten en zorgverleners. De (ont)Zorgwinkel werkt vanuit eigen ervaring en deskundigheid en heeft goede contacten met zorgverzekeraars, zorgaanbieders en gemeenten. Transparant, persoonlijk en maatwerk zijn sleutelwoorden voor onze werkwijze.

De telefonische intake is gratis. Wij werken ook met een strippenkaart, u bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u ons inzet. Wel zo handig!