Inge te Winkel

Inge te Winkel heeft bij ICM haar opleiding tot mediator gevolgd. In 2015 sloot ze deze opleiding bij het MfN succesvol af, ze behaalde de Mfn-toets en het assessment.  Als mediator begeleidt zij het proces van mediation en conflicthantering. Haar rol is om met partijen te onderzoeken of zij de strijdbijl willen begraven en samen tot een oplossing willen komen. Een oplossing die door beide partijen gewenst en voor beide partijen acceptabel is.

Het onbespreekbare besproken
Jarenlange werkervaring als leidinggevende in diverse organisaties stelt Inge in staat om de belangen van diverse partijen bij elkaar te brengen. In haar loopbaan kwam ze regelmatige situaties tegen die balanceerden op het snijvlak van oplossen of conflicteren. Haar analytische en niet veroordelende houding waarbij zij zakelijk maar betrokken overkwam, zorgden ervoor dat de situaties nooit escaleerden maar op een tevreden oplossing uitliepen. Vaak realiseerde Inge dat het onbespreekbare werd uitgesproken!

Ruimte en lucht
De Mediationwinkel beschikt over een rustige en inspirerende ruimte in een landelijke omgeving waar de mediation kan plaats vinden. Volgens Inge wordt er in deze lichte en open ruimte letterlijk en figuurlijk een open mind en brede blik gecreëerd.